Timestyring

BIOPAD 100 Android

Biopad er vår nye multifunskjonelle og fleksible data innsamlingsterminal, med Android 4.1 plattform, integrert fingerskanner og RFID modul.
Med en elegant, ergonomisk "PAD" design, 7" touchscreen skjerm og funksjoner som Wi-Fi, TCP/IP, USB og innebygget batteri, tilbyr Biopad en rekke identifiserings og styringskontroll løsninger.

I tillegg til medfølgende software, gjør Android operativsystemet det mulig å tilpasse enheten på kryss og tvers av timeregistrering og adgangskontroll funksjoner.

Takket være fleksibel teknologi ved bruk av software som ZKProto SDK, ZKProto Server, eller EDK/ZDK, kan Biopad tilegnes tre forskjellig forretningsmodeller:
 
 
System Integrasjon: Kan integreres i 3. parts software og applikasjoner.
 
Platform Utvikling: Programutviklere tilbys alle verktøy nødvendig for å utvikle applikasjoner for opplasting og bruk på Biopad. Samt integrering med egen sofware og server synkronisering for "in-house" og ASP server drift.
 
System Installasjon: Biopad tilbyr it-teknikere en enkel nettverks installasjon - en admin PC med ZKTeco’s egenutviklede tidsstyringsapplikasjon (lokal eller som skytjeneste), med alle relevant kommunikasjon og synkroniserings muligheter til BIOPAD klientene.
 
Et hav av muligheter - kun kreativiteten setter grensene.
 
Features
7 inchesAlarmInternal Battery CameraEthernetFingerprintWifi SDKTime & AttendanceUSB HostVoices
Optional
EM RFIDExternal SirenHID RFIDMF RFID
 
 

Forespørsel om BIOPAD 100 Android

Send oss en melding og vi vil kontakte deg snarlig!

Hos SSC Supportteam får du svar på alt innen IT – Vi hjelper deg gjerne med råd og veiledning.

Sikkerhetsspørsmål for å unngå e-post spam. What is the capital of Norway?